Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuka minä olen?


Olen 36-vuotias koulunkäyntiavustaja. Asustelen eläinperheeni kanssa, johon kuuluvat islanninlammaskoirat Rose ja Nuppu, shetlanninlammaskoira Kristal sekä maatiaiskissa Fani.

Olen kotimaan adoptoitu ja adoptioni tapahtui Pelastakaa Lapset ry:n kautta ollessani 4,5 kk:n ikäinen. Synnyin Kemissä 27.1.1973 keskosena. Minun olisi pitänyt syntyä vasta huhtikuussa. Viikon kuluttua olin hoitohenkilökunnan mielestä jo valmis suureen maailmaan ja minut sijoitettiin Kemin kaupungin lastenkotiin. Kesäkuussa 1973 minut sijoitettiin adoptiovanhemmilleni Pattijoelle ja näillä samoilla seuduilla olen asunut suurimman osan elämääni ja asun edelleen.

Lähes kolmetoista vuotta sitten elämäni mullistui täysin, kun biologinen sukuni etsi ja löysi minut. Biologisen isäni kuolema käynnisti minun löytämiseeni johtaneet tapahtumat. Sain vihdoin elämääni sisaruksia, joita olin adoptioperheeni ainokaisena kaivannut koko ikäni. Koen eläväni adoptoituna hyvin rikasta elämää ja en tätä nykyä vaihtaisi elämääni pois mistään hinnasta, vaikkakin rankimpien koulukiusaamisvuosieni aikana olisin joka ikinen päivä halunnut olla joku muu kuin minä itse. Nykyisin ei ole hullumpaa olla juuri minä;)

Tällä hetkellä työstän omaa elämäntarinaani adoptoituna. Julkaisuaika on sitten, kun aika on kypsä.


©2019 Sydämistä syntyneet - suntuubi.com